27 Ocak 2011 Perşembe

Sarı Melek



26 yorum:

  1. tek kelime ile harika. tebrik ediyorum sarımelek :)

    YanıtlaSil
  2. ne yaptın sen Sarı Melek yaa:) nasıl bir emek nasıl güzel detaylar, ellerine sağlık..Kaç tane müzik aleti var öyle:) ben sayamadım:D

    YanıtlaSil
  3. harbiden say say bende bitiremedim bir yığın ayrıntıyı bundada görüyorum ne hoşş, ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık sevgili sarımelek, çok güzel bir sınıf olmuş, umarım duvarların yapımında ses yalıtım malzemesi kullanmışsındır:))

    YanıtlaSil
  5. cok cok guzel cok ayrintili ve zor bir konu secmissin. Muzik aletlerini yapmakta hic kolay birsey degil. Ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  6. Kapı tokmağının, pirizin, mikrofonların kocamanlığı, kabloların kalınlığı dışında çok beğendim. Akordeon bile yapmışsınız. Müzik aletleri, notalar süper. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  7. ellerinize sağlık herşey çok güzel tebrikler . ben zemin rengi daha açık olsaydı diye düşündüm

    YanıtlaSil
  8. yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum. ben çok eğlendim yaparken:)

    YanıtlaSil
  9. Çok ince çalışmışsınız maşallah. Oylama bir yana, tebrik etmek istedim.

    YanıtlaSil
  10. Her ayrıntıyı defalarca inceledim.Prizin ve kapı kolunun boyutları dışında gözümü rahatsız eden başka bir şey bulamadım.Oyum size...Ellerinize emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  11. teşekkür ederim. o dediklerinizde sona kalan işler. güzel olmadığının bende farkındaydım ama değiştirmeyede üşendim. pilim bitmişti:))

    YanıtlaSil
  12. çokkk cici olmuş ellerine emeklerine sağlık

    YanıtlaSil
  13. eline sağlık sarı meleğim, tekrar tekrar baktım üç çalışmaya da gerçekten sen haketmişsin bence çok emek vermişsin doğrusu, ilk önce karar verememiştim, senin daha çok emeğin vardı ama birkaç tane de orantı sorunun (kapı kolu,mikrofonlar,prizler gibi), diğerleride ferah görünüyor ve terzi atölyesinde de oran sorunu yok. Sonra şöyle düşündüm, senin odadan orantı sorunu olan nesneleri çıkardım kalan yine diğerlerinden daha çok emek ister, bu yüzden oyumu sana vermeye karar verdim. Tebrikler...

    YanıtlaSil
  14. Bir yarışma gazisi olarak:) biraz ince eledim doğrusu, özden beyin de dediği gibi arkadaş oylamaya karşıyım, zaten ödüller önemli değil ufak tefek şeyler, kimse hediye peşinde değil ama emek çok önemli, ömrünüzden saatlerinizi harcıyorsunuz ve karşılığında da en beklenilen şey takdir ve beğeni, bunları da mutlaka hak eden almalı diye düşünüyorum.

    Emek veren 3 arkadaşımızı da kutluyorum ve favorim olan sarı meleğe de başarılar diliyorum:))

    YanıtlaSil
  15. Güzel yorumların için teşekkür ediyorum Minihobi:) evet hepimiz emek verdik. en çok emeğin benimkinde olduğunu düşünüyorum ama sadece emek yetmezmiş. ferah da olmalıymış. biryaşımadahagirdim gerçekten çok ferah yapmış. bu yüzden kazanıcak zaten. hakettiği için:) eğer yetenek-sizin biraz daha doldursaydı odayı o da beni geçerdi. çünkü o da benimkinden daha ferah oldu. ama yapıştırıp resimlemeden anlayamadım. keşke yaptığım her eşyayı monte ede ede çalışsaydım anlardım. hepsini monte etmeyi son geceye bırakınca zaman kalmadı tekrar söküp yapmaya. daha doğrusu sökmeye uğraştım ama müzik aletleri kırılmadan sökülmedi. bende vazgeçtim. yapacak birşey yok. kapı kolu ve prizlerin büyük kaldığını kabul ediyorum. şu an söktüm zaten onları. ama bakıp bakıp duruyorum. mikrofonlar bana büyük gelmiyor. boyunu sandalyede oturan kişinin tam ağzına gelecek gibi yaptım. kafalarının da o kadar büyük olduğunu düşünmüyorum. ya benim gözüm bozuk ya da resimde size öyle gözüküyor. rahatsız ettiyse onları da sökeriz. canınız sağolsun:)

    YanıtlaSil
  16. Kendine haksızlık etme canım:)) Senin ki evet fazla emekli ve de güzel. Sadece emek te yetmez tabii güzel de olmalı ve bu senin minyatüründe mevcut bence:)

    Evet kalabalık görünüyor bence bunda yer döşemesinin etkisi var, ama ben onuda sevdim çünkü bana sınıfların soğuk bir havası olurya onu hissettirdi. Kullandığın duvar renkleri falan bence çok uygun, diğer minyatürlerdeki gibi canlı renkler kullansaydın evet ferah olurdu ama bence doğru olmazdı.Seçtiğin mekana göre renk seçimlerin doğru geldi bana, bu açıdan bakmak lazım:)

    mikrofonlara gelirsek, evet resimler yanıltıcı oluyor, bazen öndeki nesne daha iri çıkıyor falan,

    ben şöyle bakıyorum, birşey gözüme sorunlu gelirse diğer eşyalarla karşılaştırıyorum, mesela piyanonun mikrofonuyla tuşların olduğu bölümü karşılaştırınca nerdeyse piyano kadar görünüyor, kabloların kalınlığı da sandalye ve pufun bacakları kalınlığında gibi ama gibi, gerçeğini sen gördüğün için biz sadece gibilerle fikir yürütebiliyoruz işte,

    çikolata kabından grmf. yapma fikrine de bayıldımmm:)) öndeki müzik aletlerine de hasta oldum ayrıca:)

    YanıtlaSil
  17. Mini hobi tekrar teşekkür ediyorum. moral veriyorsun:) sanırım enerjimi yitirmiştim biraz. tabi bunun yarışmayı kaybetmemle hiç alakası yok. oran sorunlarım olduğunu çok kişinin söylemesi biraz enerjimi aldı sanırım.

    haklısın yer döşemesi kalabalık gösterdi biraz ama onu özellikle kullanmıştım. bu bir ev odası değil. müzik kursu. yerin mermere benzer karo taşlardan olmasını istediğim için o kağıdı kullandım. dikkat edilirse camın mermeri de ondan.

    gramafonu bende beğendim:) kendimi tebrik ettim. gerçeğe yakın oldu sanki:) o telli müzik aletlerine de ne kadar emek verdiğimi bir bilsen. bakma çok matah bişey gibi durmadılar belki ama; toplu iğneleri kesip, o telleri dolamak çok zorladı. minicik çünkü. çok zahmetli ama çok da zevkliydi.

    YanıtlaSil
  18. mikrofon için diyeceğimi unutmuşum. bozuk bir şarjın kordonu kalın gelmişti gözüme. sağlam bir kolyenin kordonunu kestim yaptım. yinede kalın geldi demek. Daha ince ne bulabilirdim acaba. Siyah ip vardı birazcık kalınlığı olan. Ama onada çok ip gibi denir diye koymamıştım. Keşke onu koyaydım da kolyeye yazık etmiyeydim:)

    YanıtlaSil
  19. kesinlikle oyum sizin tebrikler,bu ne sabır bu ne ayrıntı canım ellerine sağlık,inş birinci olursun

    YanıtlaSil
  20. çok teşekkür ediyorum aksungur46. gönlünüze sağlık.

    YanıtlaSil
  21. sarımeleeek. Müzik odası kalbimi çaldın.Oyum senin. Dilediğin gibi kullan. Maşallah maşallah :D

    YanıtlaSil
  22. evet neslnce arkadaşlar gerçekten güzel şeyler ortaya çıkardılar.Hepside birbirinden mükemmel.Sadece yorum farkı var biri sade, biri orta, biride fazla objeli yapmışlar:)))

    YanıtlaSil
  23. neslinnce çok teşekkür ediyorum.

    daha yapacaklarım vardı ama kendimi zor durdurdum Özden Abi:))

    YanıtlaSil
  24. yarışma sonuçlanmış,
    seni de tebrik ederim canım:))

    YanıtlaSil