3 Şubat 2011 Perşembe

YARIŞMAMIZ TAMAMLANDI......:))




9 yorum:

  1. evettt ilk defa düzenlediğim bir etkinlik çok şükür problemsiz bir şekilde tamamlandı.Bunda çok büyük katkısı olan üç arkadaşımıda canı gönülden tebrik ediyorum.Hediye kargolarınız pazartesi günü kargoya teslim edilecektirrrr..:))))

    YanıtlaSil
  2. Yaşasııın çok eğlendiiim.Sağolun Özden bey. Müthiş bir fikirdi :)

    YanıtlaSil
  3. ben de teşekkür ederim Özden abi sana ve oy kullanan yorum yapan bütün arkadaşlarıma;)

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler, arkadaşların üçüde çok güzel iş çıkarmışlardı. Hediyelerinizde pek güzel kıskandım doğrusu :) Evinizin güzel bir köşesine Özden beydan hatıra olarak koyarsınız artık.
    Özden bey çok güzel ve başarılı bir etkinlik oldu. Teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  5. Özden Abi bu yarışma başlayalı kaç kez teşekkür ettim sayamadım ama nekadar teşekkür etsem az denir ya aynen öyle işte:)) Tekrar çok teşekkür ediyorum. Herşey gönlünce olsun. Tekrarlarını da zevkle bekliycem. Kazanan arkadaşımı da cani gönülden kutlarım:)

    YanıtlaSil
  6. Her daim bizden desteğini esirgemeyen Özden abiyi ve başarılı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Heyecan ve özveriye ortak olduk günlerce. Herşey çok güzeldi. Sonsuz teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. sarı melek senin kazanmanı cani gönülden istemiştim ama 1. olmadığını görünce çok üzüldüm :( sağlık olsun birdahaki yarışmada inşallah. Özden abi bu etkinlik için seni de tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum :) Saygılar...

    YanıtlaSil
  8. NESLİNCE,
    ÖRGÜ ÇANTAM,
    BYDG,
    MİNİCİK DÜNYAM
    SARI MELEK
    YETENEK SİZİN ve
    POMPİŞ KEDİCİK
    ayrı ayrı teşekkürlerrrr.. :))

    YanıtlaSil