28 Ekim 2011 Cuma

Video Çekimi;

Geçen ay bir internet sitesinden minyatürlerimle ilgili video çekimler yapmak için evime misafir geldiler. Bu site kuruluş aşamasında inşallah bu ay faaliyete geçeceklermiş. Benim çalışmalarımla yakından ilgilendiler.
Dikiş makinası, Motosiklet ve Kürdandan sandalye minyatürlerimden yaptım. Aşama aşama tüm detaylarını çektikleri için 5 saatlik bir çekim yaptılar.
Bu site faaliyete geçtiğinde ayrıca sizlerede duyururum, ve o çekimler esnasında foto karelerinden birkaçını yayınlıyorum:)))





14 yorum:

  1. Özden kardeş harika bir şey bu. arkadaşlarımızı da kalpten destekleyeğiz. haberinizi bekliyorum paylaşabileceğimiz heryerden paylaşırız.Emeğe ve değerlere saygı duyan tüm gençlere ve dostlara sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,bencede harika bir haber bu,örgüçantama katılıyorum,sizide tebrik ediyorum...

    YanıtlaSil
  3. TEBRİKLER ÖZDEN BEY,DESTEKLERİMİZLE YANINIZDAYIZ.HABERLERİNİZİ BEKLER,SAYGILARIMI SUNARIM

    YanıtlaSil
  4. güzel şeyler yapıyorsunuz... ve zamanla bu işler kamu yararına dönüşmeye de başladı... ne güzel... güzel şeyleri diğer insanlarla paylaşmak harika bir duygu... ve insanlık adına çok önemli... o sebepten ki ben de elimden geldiğince bu detaya katkı sunmaya çalışırım... tıpkı bu güne dek sizin güzel paylaşımlarınızı diğer insanlar da görüsn çabam gibi... ama insanoğlu o kadar değişken ve o kadar şaşırtıcı ki iyilikleri unutup tek kalemde silebiliyor karşısındakini bir anda... dilerim siz bunu hiç yaşamazsınız... doğrusu çok acıtıcı...
    başarılarınızın devamı dileğimle... her şey gönlünüzce olsun!

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun Özden Bey. Çok sevindim, hem sizin adınıza, hem de böyle güzel işlerin, el emeğinin değerini bilen bir site açılıyor olmasına. "Küçük Şeyler"i yapılırken görmek çok zevkli olacak. Heyecanla bekliyorum. Aman bizi haberdar etmeyi ihmal etmeyin lütfen. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Çok heyecanlı bir gün olmuştur sizin için çok sevindim.Kare kare görmek çok güzel olacak hayırlı olsun... begonya35

    YanıtlaSil
  7. ÖRGÜÇANTAM Hatice kardeş yorumun ve desteğin için şimdiden teşekkürler.:))

    YanıtlaSil
  8. Nuraycatasarimlar
    aksungur46
    çok çok teşekkürlerr:))

    YanıtlaSil
  9. ruşen hanım yaşadım ve herkezde hayatı içinde bu tür anlayışla kesinlikle karşılaşır zaten..
    Ama ''iyilik yap denize at'' felsefesine sadık kalmışımdır.Yaptığım iyilikler karşısında hiç kimseden karşılık beklemiyorum.Karşımdaki kıymetini bilsin, bilmesin, karşılık versin, vermesin veya en kötüsü inkar bile etse kaybedenin ben olmadığıma hep inanmışımdır.
    Sabrımla iyi niyetimle şu geçici dünyada misafirliğe devam:))

    YanıtlaSil
  10. Nihal Erpeden
    begonya35 çok teşekkürler:)))

    YanıtlaSil
  11. Özden Abi senin adına çok sevindim. El emeğine değer veren herkesi gönülden tebrik ediyorum. Minyatürlerini görmesi kadar izlemesi de harika olacak bence. Senden gelecek haberi bekliyoruz. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  12. SARI MELEK çok teşekkürler, saolun:))

    YanıtlaSil
  13. can dostumla gurur duyuyorum...

    YanıtlaSil