25 Ağustos 2013 Pazar

Eczane_2

Merhabalar;
Bir hafta diye çıkmış olduğumuz bayram tatili eş dost ziyaretlerinin artması ile iki haftadan fazla olan bir süreye dönüştü:)) Tatil süresincede bilgisayardan uzak kalmayı tercih ettim.
Önceki gün İstanbul a döndük ve ayağımın tozu ile dün gündüz ve gece 2. eczanemin kalan eksiklerini tamamlayarak yayınlıyorum. İlk yaptığım satılmıştı, yine benzerini yapmaya çalıştım.))









































































**


















42 yorum:

  1. Un trabajo impecable e impresionante!!!!
    Besos.

    YanıtlaSil
  2. Özden kardeş şu en son görüntüler olmasa gerçek eczahaneden fotoğraf çekimi diyeceğiz muhteşem ve bütün ayrıntılar eksizsiz düşünülmüş. ellerinize emeğinize sağlık.
    Muhteşemmm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hatice kardeşim. Şu an aklıma geldide birkaç detay daha eklemem lazım. Bir vantilatör ne bileyim yer silmek için bir vileda ve kovası gibi:))

      Sil
  3. Harika olmuş. Eczacının diploması bile düşünülmüş müthiş :) Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldiniz ustam eserlerinizi özledik.haticemin dediği gibi gerçek eczane fotografları bunlar diyen çok olur.ellerine emeklerine sağlık özden usta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpil hanım hoş buldukk ve teşekkür ederim...:)

      Sil
  5. gerçeğinden ayırt etmek gerçekten çok zor emeğinize sağlık.sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Eczacıııııı... ayıltıcı birşey ver bana.... bayıldım bayılacağım çünküüüü :)))
    Harikasın gene Özden kardeeeş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Banu kardeşim öyle recetesiz ilaç veremeyiz:)) Şu anda size anca ayılırsan gazoz bayılırsan limon verebiliriz.:))

      Sil
  7. Elinize sağlık, detaylar gerçekten süper olmuş. Bir de şöyle eskilerden kalma bir eczane süper olurdu sizin bu ayrıntı yeteneğinizle, teneke kutular, kahverengi şişeler filan:) Selamlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Neden olmasın nostaljik bir eczanede inşallah yaparım, aklımda olsum:))

      Sil
  8. söyleyecek söz bırakmamışsın Özden Abi,hayretle bakıyorum.

    YanıtlaSil
  9. Tiene una paciencia infinita para hacer tantas cajas. Unos bonitos detalles.Ha quedado fantástica

    YanıtlaSil
  10. Özden Merhaba,
    Sadece şaşırtıcı iyi yapılmış ve güzel aksesuarlı edilir.
    İnanılmaz iş.
    Büyük bir kucaklama,
    Giac

    YanıtlaSil
  11. Tekrar merhaba, bir ricam olacaktı, led ışığı tam olarak nasıl yapıyorsunuz anlatmanız mümkün mü? Hatta bir tutorial yapabilirseniz minnettar kalırım doğrusu. Ben bayağı bir zayi verdim, anahtarı bağlarken her seferinde bir sorun çıkıyor, bir de hangi pil, hangi ampul, hangi açma düğmesi, bir sürü denedim, başarılı olamadım. Selamlar, Ebru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebru hanım merhaba. Ya bu aydınlatma konusunda o kadar detay ve alternatif varki.
      Çok değişik aydınlatma uygulanabilir. Enerji beslemesi 220 volt, 12 volt, veya 5 volt olanlar var.Kendi hazırladıklarım var, hazır aldıklarım var..:))
      En iyisi siz bana mail adresinizi bildirin şu an birazcık yoğunum en kısa zamanda size detaylı şekilde yardımcı olacağım:))

      Sil
  12. bu kadar detaylı bir proje ancak bu kadar olur. ellerinize sağlık. reklam afişlerine bayıldım. sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Ordenado y bien clasificado como corresponde, magnífico trabajo. Un saludo, Eva

    YanıtlaSil
  14. tekrar hoşgeldin Özden Abi(sakıncası yoksa beyi kaldırdım)..dönüşün muhteşem olmuş!! ne kadar detaylı ve gerçekçi...emeğine sağlık..bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tavrınıza kesinlikle katılıyorum:)) Blogda pek bay yok, benden yaşlı bayanda pek fazla yok denilebilir. Sonuçta bloğun abisi oluyorum böyle hitap etmenizde tam yerinde olur.
      Çok teşekkür ediyorum..))

      Sil
  15. Özden Bey harkulade çalışmalar yapmışsınız ellerinize emeğinize sağlık,eczaneye bayıldım...sanat eğitilmeden üretilendir,Allah vergisi tebrik ediyorum sizi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Düşüncenizi tastikliyorum, içinizden gelerek vede severek yapıyorsanız yaptığınızın değeri ve sanatsal kıymeti o kadar fazla oluyor..

      Sil
  16. Özden Bey yaptıklarınızı yakından görmesem bunun minyatür olduğuna zor ikna olurdum . Öyle güzel , öyle gerçekçi ki :))) Ellerinize sağlık her zamanki gibi .....

    YanıtlaSil
  17. Funda hanım çok teşekkür ederim. Bu sıralar bir sergi açmak niyetindeyim ama bakalım kısmet..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim . Sabırsızlıkla bekliyoruz. Ayrıca benim de yardımım dokunursa sevinirim. Şimdiden kolay gelsin....

      Sil
    2. Teşekkür ederim Funda hanım . Sergi konusunda biraz tecrübem olduğu için sanırım sıkıntı çekmem..:)

      Sil
  18. Merhaba Özden Bey,
    Blogunuzu elimden geldiğince inceledim ve şaşkınlık içindeyim. Ne kadar üretken bir sanatçısınız! Oranlarınız çok başarılı ve dekoratif kurgunuz harika.. Gelecek nesillere muhteşem bir minyatür sanat mirası bırakacağınızdan eminim.. Bu işin ucundan tutmuş bir sanatdaşınız olarak, bu sanatın üzerindeki hakkınıza binaen teşekkürlerimi sunarım ve sizi içtenlikle tebrik ederim..

    YanıtlaSil
  19. Mehmet kardeşim çok teşekkür ederim. Bu konuda hiçbir eğitim ve kurs almadan kendi araştırmalarım sonucunda 3 yıl içerisinde bu seviyeye gelebildim. Kesinlikle minyatür konusunda daha çok öğrenmem gereken bilgiler var. Araştırmalarım ve incelemelerim bu konuda devam ediyor. Şuan enbüyük sıkıntım ev ortamında çalışmam bir atölye gibi yer ayarlayabilirsem tutmayın beni:))

    YanıtlaSil