10 Şubat 2015 Salı

Hasta yatağı......

Son günlerde gelen ilginç bir isteği daha tamamladım :)) Bir hasta yatağı, oda veya fazla detaylar istenmedi ve istek doğrultusunda yapılan bir çalışmam........



















22 yorum:

  1. Un pedido un tanto especial.... Muy bien realizado.

    YanıtlaSil
  2. Vallahi helal olsun. Tıpkısının aynısı. Ellerinize sağlık... Benim mekana da beklerim Özden Bey:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yunus bey merhaba, çok teşekkür ediyorum ve mekanınıza gidiyorum..:)

      Sil
  3. Te ha quedado autentica, muy real.
    Un abrazo
    Maite

    YanıtlaSil
  4. This is so realistic! Do you make them to sell?

    YanıtlaSil
  5. Wow!!!!!! Es perfecto,de un realismo increíble,gran trabajo!!!!!!
    Besos.

    YanıtlaSil
  6. Size inanamıyorum Özden bey:)) Harika ötesi... Ellerinizi sigortalatmanın zamanı geldi de geçiyor:) (Bu arada, ölçeğini merak ettim.) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Gülay hanım gelen siparişler beni böyle değişik şeyler yapmaya yönlendiriyor :))Gelen siparişe hiç bir zaman '' ya bundan hiç yapmadım , veya yapamam '' diye geri çevirmiyorum tam tersine ilkler hoşuma gidiyor ve sonuçlarını ben şahsen beğeniyorum :)) Bu dediğim gibi özel bir sipariş ve istek doğrultusunda 1:10 ölçekli çalıştım .. Sevgi ve saygılarda benden teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzeller. http://maketsan.com.tr/index.php?sayfa=referans_goster&seno=361
    buradaki hastanede güzel bir maket

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler cemceminay.. Bahsettiğiniz maket temamen elektronık ortamda , bilgisayar destekli lazer kesimlerle yapılıyor..
      Benim yaptıklarım normal cetvel ve bir maket bıcağı ile yapılan temamen el emeği ürünlerdir., bu vasfa dikkatinizi çekerim :))

      Sil
  9. Merhaba Özden bey beni hatırladınız mı uzunca bir zaman geçti. Bayıldım bu yaptığınıza nasıl ince düşünülmüş her detay inanılmazsınız tek kelime ile sanatçı ruhunuza, yetenekli ellerinize hayran olmamak elde değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Canan hanım hatırlamaz olurmuyum , takip ettiklerim listesinde hala eklisiniz ve en son mart 2012 de düblex bir ev yayınladınız ondan sonra birden kestiniz...İnşallah yaramaz bir durum yoktur !!
      Minyatüre başlayalı beşinci yılıma giriyorum nerdeyse :) ee zaman geçtikce ve devamlı yaptıkca yetenek ve becerimde doğal olarak artıyor:)) Önceleri minyatürler yapıp bir kenera koyup sergiler için hazırlık yapıyordum , fakat artık beni tanıyanlar çoğaldıkça özellikle internet ortamından bana ulaşanların verdikleri siparişleri yetiştirmek için çalışıyorum, Şu an Nisan ayına kadar yapacağım sipariş listem var hatta acil isteyenleri üzülerek geri çevirmek zorunda kalıyorum..Yani çok sevdiğim bu işi çok sevenlere yapmakla günlerim geçiyor..
      Tekrar teşekkür ediyorum..
      Eğer face kullanıcısı iseniz ''minyatür hobi Özden Ceyhan '' arkadaşlık gönderirseniz orası daha güncel..:))

      Sil
  10. Enteresan şeyler hepsi uzun zamandır merağım vardı güzel bilgilere sahip oldum teşekkür ederim iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  11. merhaba proje ödevim var hemşireyim bu yüzden nerden alacağımı bilemedim yetişirmi onuda bilmiyorum siz satıyormusunuz benim bir yatağa bir saate bir hemşireye birde hastane paravanına ihtiyacım var

    YanıtlaSil