27 Ocak 2011 Perşembe

Evettt Oylama başladıııı..:))

Yarışmamız şu an itibariyle yapım aşaması biterek siz arkadaşların beğeni, yorum ve oylarınıza sunulmuştur.
Hepside süper süperr işler çıkartmışlarr helal olsunnn:))) Öncelikle yarışmacı arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim.Yaklaşık onbeş gündür kendileri ile devamlı diyalog halindeydim gerçekten büyük bir özveri ve gayret içerisinde minyatürlerini tamamladılar Minyatürler benim mailime geliş sırasına göre yayınlıyorum.
Şimdi oylama yapacak arkadaşlardan ricam ; ***Bloğumu izlemeye almaları gerekiyor, İzlemeye almadan oy kullanımı geçersizdir. ***Sadece bir kişinin minyatürünü beğenip oylayabilecekler. ***Minyatürler altına istedikleri yorumu yazabilecekler. ***Oylamayı minyatürlerin altındaki ***BEĞENDİĞİNİZ MİNYATÜRLER İÇİN TERCİHİNİZ*** sayfasına girerek tercihlerini yazacaklar. KATILIMCI ARKADAŞLARDAN SON RİCAM LÜTFEN OYLAMAYI YAPARKEN MİNYATÜRLERE OBJEKTİF YAKLAŞIN SIRF ARKADAŞ HATIRINA OY KULLANMAYIN, GÖRDÜĞÜNÜZ MİNYATÜR ESERİNİN YAPILIŞINA, ESTETİĞİNE, İÇİNDEKİ OBJELERİN BOYUT ORANLARINA, GÖRSELLİĞİNE DİKKAT EDEREK TERCİHİNİZİ YAPIN. YANİ KISA OLARAK ARKADAŞINIZI DEĞİL YAPILAN MİNYATÜRÜ DEĞERLENDİRİN.

Yarışmacı arkadaşlardan isteğim ise; ***Şu andan itibaren tam 7 gün boyunca oylama devam edecek, 7. güne doğru yine sizlerin görüşlerinide alarak yarışmayı sonlandıracağız ***Şimdi kendi bloglarınızdada yayın ve duyuru yaparak arkadaşlarınızı oylama için buraya yönlendirebilirsiniz. ***Minyatürleriniz altına yapılan yorumlara karşılık teşekkür vs. Cevap yorumları yazabilirsiniz. ***Tercihlerin yapıldığı yerdeki yorumlarda sadece sizin isimlerinizi yazacaklar o kısma sizde yorum yazmayın. ***En çok oy alan arkadaşımıza baştada dediğim gibi bir süprizim daha olacak. Haydi bakalımmmm BAŞLIYORRRRRRRR..:))

9 yorum:

  1. ve sonunda beklenen an:)
    teşekkürler Özden abi, daha iyice inceleyemedim arkadaşlarımınkileri,bak bak bitmiyr ki maşallah:D ama çok güzel görünüyorlar, ellerine sağlık;)

    YanıtlaSil
  2. yine mütevaziliğimiz üzerimizde:) zaten 15 gün boyunca sen hak ediyorsun, yok sen hakediyorsun diyerek birbirmizi şımartırken son güne geldik, çok eğlendiğim gibi hoş bir minyatür odamda oldu. Böylece hayalimide gerçekleştirmiş oldum.

    YanıtlaSil
  3. Bizden profesyonel bir değerlendirme istiyorsunuz Özden Bey. Bu benim için çok zor. Zaten hepsi gözüme çok hoş geldi, hangisine oy versem diye düşünürken şimdi bir de hoşluğuna göre değil objektif kriterlere göre bakmam gerekecek. Kendimi sınavda hisettim:)))

    YanıtlaSil
  4. Hepiniz Özden abinin önderliğinde çok güzel işler çıkarmışsınız, yürekten tebrik ediyorum. Her bir eserde en çok beğendiğimiz minyatür parçalara oy verebilsek keşke:(
    oyumu henüz kullanmayacağım önümüzde çok gün var nasılsa, bloglarınıza da az bakıp geleyim, ellerinize yüreklerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Bende sana çok teşekkür ediyorum Özden Abi. bu tarz yarışmaların devam edecek mi bilmem ama. sanırım isteklisi ve bekleyeni çok olacak daha:))

    YanıtlaSil
  6. ByDg,
    Sarı Melek,
    Yetenek Sizin
    Arkadaşlar sizleri tekrar tebrik ediyorum çok güzel bir etkinlik oldu.
    Şu ana kadar ilgide güzel gidiyor..:))
    Bakalım sonuç ne çıkacak hayırlısı:))

    YanıtlaSil
  7. Sarkaç ve
    Fiamma
    çok tşk ederim.İlginiz yorumlarınız çok güzel.Tekrar saolun tşk ler:))

    YanıtlaSil
  8. Olá, amigo!
    Passei para conhecer o seu blog...
    Seu trabalho é delicado, difícil que exige uma dose extraordinária de paciência.
    Tudo que vi em seu espaço, é bonito, bem feito e de muito bom gosto... parabéns!!!
    Você é um artista talentoso.
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil.•♥•.¸
    •♥•..•♥•.¸

    YanıtlaSil
  9. Magia da Ines
    Olá
    Muito obrigado
    Saudações da Turquia:)
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Turquia :)))

    YanıtlaSil