25 Şubat 2011 Cuma

Mimlenmişim..:))


Ojeli parmaklar blog sahibesi Yeşim kardeşim tarafından mimlenmişim..:))))
Mimin konusu evdeki kedi.

Yani namı diğer Zilli...
Yaptığım çiftlik maketini yakından incelemeye alıyor, detaylı bir şekilde inceliyor..


İşte Zillinin en keyfli hali, bir bayana böyle yatmak yakışmaz ama kedidir o kedi:)))))


Küçük dilin gözüküyor kapat ağzını Zilliiii...:)))



Uykudan kalktığı zaman sık sık bu genleşme hareketini yapar.Sonunda pozunu yakaladım.:)))) İnce belli olmasını bu hareketine borçlu ..:))) Yeni traşta olmuştu tüyleri kısacık....

19 yorum:

  1. Oooy, oy, oy... Çok meraklı kızmış. Hiç traş edilmiş kedi görmemiştim:)) Pozu iyi yakalamışsınız. Kıpır kıpırlar, durupta poz verseler süper fotoğraflar çıkacak ama nerdee...

    YanıtlaSil
  2. pamuk gibiçok tatlı birşey nasıl sevilir mıncık mıncık ya:))eylülüm görmesin hiç kucaktan indirmez:))

    YanıtlaSil
  3. Evet Nedret hanım özellikle yaz mevsiminde iki kere traş ettiririz.Hem sıcaktan bunalmaması için hemde temizlik oluyor :)))

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler waterlily..Ama maalesef kucağına alamaz.Aile fertleri veya cok sık görüştüğü kişiler harici yabancılara yanaşmaz:))

    YanıtlaSil
  5. Zilli'keyfi pek yerinde maşallah:)

    YanıtlaSil
  6. evett keyfine düşkündür..:))

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Özden abi kediniz çok tatlı, iyi günlerde büyütün.Ben en çok o bloğunuzun kenarındaki siyah kediyi seviyorum curcor'u üzerinde gezdirince miyavlayıp duruyor başka bir işlevi var mı bilmiyorum:))) Sizin bloğunuzu izlemeye almak çok zor oldu benim için önce figen ablanın blouğundan sonra da yeteneksizin in bloğundan dolaşa dolaşa geldim ayaklarıma kara sular indi.Profil sayfanızda bağlantılara küçükşeyler'i kayıt verseniz çok iyi olur belki ben acemiyim ama benim gibiler de var bu dünyada:)))

    YanıtlaSil
  8. Merhaba evet ya baya dolaşarak gelmişsiniz.Aslında kendi blogunuzda izlediğim bloglar içine alsan beni hemen ona tıkladığında kısa yoldan girersin.Hem yaptığım güncellemeler oldukca sayfanda anında görmüş olursun.
    Yani izlediğin bloglara alman lazım:)))

    YanıtlaSil
  9. Zilli hanım çok güzel pozlar vermiş.Traş olayını biz hiç yapmadık. Özden bey uzama süresi nedir?bide daha erken değilmi ? kıyamam elbisesiz çok iyi görünmüyorlar çünki:))))Banyoda ıslanmış gibi görünüyor ZİLLİ.
    İzmirdeki akraba ağbeyiBADEM den ZİLLİ ye sevgiler:)
    onlarsız yaşam eksik olurdu herhalde.

    sevgiler güzel bir haftasonu diliyorum

    YanıtlaSil
  10. Evet traş olunca çok tipsiz oluyorlar ama onunda acaip bir sevimliliği oluyor biz alıştık.Hemen hemen 3 ..4 ayda bir tıraş ettiriyoruz.:)))Özellikle yazın o yakıcı tüylerinden kurtulunca bizde rahatlıyoruz.Bir hafta içinde makine izleri kayboluyor 15 gün sonrada tüyleri uzamaya başlıyor zaten.Bademin selamını ilettim:)))

    YanıtlaSil
  11. kusura bakmayın unutmuşum zilliye yorum yazmayı.
    çooookkkkk tatlı öpüyorum zilliyi..bu mime bende fıstıgımla katıldım:)))))
    sevgiler,selamlar...

    YanıtlaSil
  12. Onca yolu zaten onun için kattettim sevgili Özden abi,ben de bunu izah etmeye çalıştım. Sizin bendeki üyeliğinizi tıkladığımda açılan profilden bunu yapabilmeliydim ama bağlantınız yok,olmuyor işte, neyse ben yaptım ama başkaları da aynı zorluğu yaşayabilirler acemilerse.O profilinize bağlantı olarak Kücük şeyleri eklerseniz diye size bildirdim.

    YanıtlaSil
  13. Zilli hanımı bloğumun kapalı olduğu günlerde görücüye çıkarmışsınız,kaçırmışım !Pek güzel bir hanımefendi kendileri maşallah,kızıma da çok benziyor ama huyları benzemiyor anlaşılan.Benimki çok sıcak ve sokulgandır ikinci kez gördüğü kişilerin kucağına çıkıverir.Çok seviliyorlar ve evin kızı oğlu olup çıkıveriyorlar...Selamlar...

    YanıtlaSil
  14. Bu güzelliği yeni gördüm; hemen kızımla paylaşıyorum.Güzel günler...

    YanıtlaSil
  15. teşekkürler rhr-ozgrkdn :))

    YanıtlaSil
  16. ♥ PEMBE PATİ♥ teşekkür ederim.
    Zilli bademin resimlerini bloğunuzda yayınladığınızı duymuş ve baya kıskanmış..
    haberiniz ola:))

    YanıtlaSil
  17. Hiç kıskanma Zilli...Sanada güzel bir sürpriz gelecek...Biraz sabır yaw mav:))
    Mırk:)

    YanıtlaSil
  18. Zili çok tatlı :))
    Maşallah arkadaşımın kedisi Bedem e benziyor........

    YanıtlaSil