23 Temmuz 2012 Pazartesi

Hazırlıklar _ Özel sipariş

Hem ramazan, hem sıcaklar derken günlük çalışma tempom en az 6-7 saat iken 2-3 saatlere kadar düştü :)) Geçen hafta yaptığım dönerciden sonra aynı AVM de başka bir mekanın minyatürünü yapıyorum.
Şu sıcaklarda sizi acaba ne olacak diye yorumlara bırakmamak için söyleyeyim, bu bir kuaför olacak.
 Bu kuaförün müşterileride bol, mekanda baya büyük tam 16 müşterisine yetecek sandalyesi var . Ayrıca saç yıkanmada 3 değişik , misafirler içinde 4 değişik model daha sandalye yapılacak. Resimdekiler ilk 16 lık grup.. :)) Seramik hamuru ile yaptım. Mekandakilerede birebir benzedi sayılır...


15 yorum:

  1. Sillas de peluquería!
    Fantásticas
    Un abrazo
    GRACIAS por no tener palabra de verificación!

    YanıtlaSil
  2. une jolie collection de fauteuils !

    YanıtlaSil
  3. :))Maşallah öyle şirin görünüyorlar ki anlatamam. Hele bitsin kimbilir ortaya ne güzellikler çıkacak. Sandaliyeleri yine o sizin meşur kartondan yaptınız sandım.Açıklama için teşekkürler. Ellerinize sağlık. Allah bol müşteri versin....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kartonla denedim bu iş için uygun değildi pek beğenmedim.Seramik hamuru ile daha pratik ve güzel oldu. Teşekkür ederim Funda hanım:)

      Sil
  4. Ya ne beceriklisiniz. Yaptığınız her şey çok güzel sitenizin ilk postundan beri takip ediyorum ama yeni katıldım bloggera. Keşke yakında bi yerde otursanız da gelip ziyaret etsem sizi ne güzel olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginiz ve beğeniniz için çok teşekkürler. Aslında pek uzak değiliz ama İstanbula gelmenizde çözüm değil taaa edirne tarafına beylikdüzüne gelmeniz gerekir. Yolunuz düşerse beklerim , eşimle misafir ederiz :))

      Sil
    2. İnşallah özden abi. Bi sorum olcak eşinizde yapıyor mu bunlardan hem de kocaeli' de sergi açma olasılığınız ne kadar çok merak ettim??
      İyi günler. Size daha çok sabır diliyorum. Bunları yapmak hiiç de kolay gözükmüyo.

      Sil
    3. Hayır eşimin bunlarla ilgisi ve alakası yok ) dağınıklığımı toparlaması bana yetiyor:)
      Burdan Kocaelini gelip sergi açmamda zor bir ihtimal.
      Aslında bunları yapmak benim için zor değil. İnsan yaptığı işten zevk alıyorsa, mutluluk duyarsa zorluklar ikinci planda kalıyor.İyi akşamlar kardeşim.:)

      Sil
  5. Desenize kuaför ayağımıza gelecek bu sıcaklarda, şimdiden kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yavaş yavaş hazırlıyorum, teşekkürlerr:)

      Sil
  6. ya özden abi seni omuzlarımda taşıyıp en bü-yü-kk öz-de-nnn abiii diyesim var:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yok Sema kardeşim benden büyükleride kesin var. Bende kendi çapımda yaparak sizlerle paylaşıyorum, sizlerden güzel yorumlar almakta bana şevk ve mutluluk veriyor, Sağolun varolun:))

      Sil
  7. söyliyecek söz bulamıyorum tek kelime ile harika.hepsi birer sanat eseri.bayıldım.sizi takibe aldım bende beklerim.hoşçakalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz. Beğeni ve yorumunuz içinde teşekkür ederim :)

      Sil