11 Temmuz 2012 Çarşamba

Satranç Parkı _ Özel Sipariş

Sipariş üzerine yaptığım bir park :) İzmir li bir bayan izleyicime gitti. İsteği doğrultusunda bir park alanı ve dört masa ile sandalyeler. Sadece masanın birine tavla yaptım diğer masalarada kendisinde bulunun minyatür satranç takımlarını yerleştirecek.. *


**
*

*
*

*
*

*
*

*
**
*

*

28 yorum:

  1. Çok harika olmuş Özden Abi. Ellerine sağlık. Ne kadar özendirici, sıcak bir bahçe olmuş böyle. Masalardan birine oyurup çay eşliğinde satranç oynayası geliyor insanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nadire kardeşim hoşgeldin.:)) Evet haklısın değişik bir çalışma oldu, teşekkür ederim..

      Sil
  2. Yine çok güzel bir çalışma olmuş Sevgili Özden abi, Ağaçlar yerleşim harika, orijinali de böyle mi acaba diye merak ettim tabii bir de sokak lambalarının ışıkları yanıyor mu diye:)) Ellerine emeklerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, Yok lambalar sembolik olarak yaptım, ışklar yanmıyor :)

      Sil
    2. Bizim akıllarımızı detaya siz zorluyorsunuz Sevgili Özden Abi:)

      Sil
  3. özden bey harika bir çalışma daha,çok ama çokkkk güzel olmuş ellerine sağlık ustamm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet serpil hanım teşekkür ederim. Siparişler beni değişik şeyler yapmama zorluyor, kendi halime olsam sanırım bu kadar çeşit ortaya çıkaramazdım :)

      Sil
  4. Ne diyeyim şimdi ben, yaptığın herşeye hayranlıkla bakıyorum biliyorsun Özden kardeş, yorum yapmadan geçmeyeyim dedim, hani gelmiyorum sanma diye :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yok kesinlikle öyle bir kanım yok ve sık sık bloğuma geldiğinizden eminim zaten , teşekkürler banu kardeşim :)
      Aynı şekilde bende siz dahil olmak üzere bazı blogları mutlaka ziyaret ederim, bayanlar arası yorumlarınız harika pek araya girmek istemediğimde yorum bırakmıyorum:)

      Sil
  5. Olá amigo... Obrigada pela visita e por seguir meu blog.
    Volte sempre, será bem vindo.
    Gostei muito das miniaturas em seu blog.
    FOFINHAS!
    Fique com o Papai do Céu.
    Aus 1000 e Beijos 1000 das amigas do Brasil...

    KIPPY & LILLY

    YanıtlaSil
  6. it looks like in "The Sims"

    YanıtlaSil
  7. selam dostum.
    Hani atelyem yok mutfakta yapmaya çalışıyorum dediğinde kendimi biraz şanslı hissetmiştim daha rahat çalışma ortamım var düşüncesi ile. Ancak hesaba katmamışım ben atelyemi terasa kurmuştum.
    Kavurucu sıcaklar başladığında doğal olarak klima açık havada kullanamıyorum fan desen her şeyi uçuruyor ben de kendime izin verdim zorunlu olarak senin üretkenliğne gıpta ederek. Ellerine kollarına sağlık çok da güzel işler çıkarıyorsun havalar az müsaade etse neler yapacağım neler )))
    Kal sağlıcakla dostum tebrikler

    YanıtlaSil
  8. Dostum merhaba. Evet haklısınız ya, sizin bulunduğunuz ortamdada yazın çalışılmaz doğrusu, denizin tadını çıkartmak lazım:)
    İşin açıkcası sıcaklar benide etkiledi diyebilirim mesela son minyatürümden sonra 4 gündür elimi hiçbirşeye sürmedim, böyle ara verdiğim vaki değildir, şu anda bekleyen siparişlerim var ama onlarda pek acil değil, Ama bir işe başlarsamda mutlaka sonunu getiririm öyle yarım imkan yok bırakmam..
    Havalarda sanırım iki ay böyle devam edergibi, hayırlısı can sağlığı olsunda gerisi önemli değil. :)

    YanıtlaSil
  9. Parabéns pelos trabalhos apresentados.
    Abraços
    Josemar ( Brazil)

    YanıtlaSil
  10. Özden Bey Uzun zamandır bilgisayarımdaki problem nedeniyle blogumdan ayrı kaldım.Artık problemim çözüldü , bloğuma kavuştum. Sizin çalışmanızı görünce yorum yapmadan da geçemedim. Sandaliye, masa , lamba her ne varsa yine tıpkısının aynısı olmuş :))maşallah yine çok güzel olmuş .Elleriniz dert görmesin....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda hanım merhaba; hava sıcaklıklarına rağmen tempom hafif düşsede birşeyler yapmaya çalışıyorum :) Hele park siparişimi bitirdikten sonra 4-5 gün hiç birşeye el süremedim, ama her hafta veya her on günde bir ortaya birşeyler koyyordum bu on günüm boş geçmesin, izleyicilerim yayınsız kalmasın diye ufak bişey yaptım şimdi yayınlıycam:)
      Çok teşekkür ediyorum.:)

      Sil
  11. merhabalar ozden bey,
    hayretler icinde seyrettim......muthis keyifli bir paylasim cikmis ortaya....
    gonluunuze saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ilginiz ve beğeniniz için teşekkür ederim.:)

      Sil
  12. Merhaba Özden bey çalışmalarınız çok özenli, belli ki çok severek ve keyif alarak yapıyorsunuz. Çok beğendim ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hanife hanım hoşgeldiniz evet kesinlikle teşhisiniz doğru, çok teşekkür ediyorum:))

      Sil
  13. her zaman ki gibi yine harika bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık..Özden bey bu foreks karton nasıl bir malzeme,foreksten yapılan şeyler sadece süs olarak mı kullanılır,mesela çocuklar evcilik oynarken foreksten yapılan şeyleri kullanabilirler mi,bir de nerden temin edebiliriz?teşekkürler
    iyi geceler...

    YanıtlaSil
  14. perihan hanım merhaba; Foreks karton 2 - 3 - 4 ve 5 mm kalınlıklarında kartonlardır.İşin açıkcası bu kartonları şimdiye kadar hiç satın almadım :)) İstanbulda yaşamanın avantajı ile bedava olarak temin ediyorum. Şöyleki büyük mağzalarda dikkat etti iseniz genelde kapı önlerinde arkaları destekli dik olarak reklam ve afişler oluyor. Aslı beyaz renktedir ve üzerine herhangi bir reklam yapıştırılmıştır. O reklam karton üzerinden sıyrırıp alıyorum ve kullanıyorum.Genelde mağza sahiplerine rica ediyorum reklam süreleri bitince atmayın ben alacağım diyorum. Kimi ayırıyor kimisi atıyor.:)) Bu kartono internetten maket malzemeleri satan sitelerden maket kartonu diye isteyebilirsiniz veya reklamcılar bunu çok kullandığı için öyle bir yerdende temin edebilirsiniz.
    Bunlarla yapılacak eşyaların çocukların oynamasında bir sakınca olmayabilir, plastik karışımlı bir karton olduğundan dağılmıyor , kolay temizleniyor ..İyi geceler.

    YanıtlaSil