14 Ağustos 2014 Perşembe

Minyatür Eczane _ Özel sipariş .....















24 yorum:

  1. Ellerinize sağlık harka görünüyor:)

    YanıtlaSil
  2. this is fantastic, it must of took you ages to make all the little boxes, well done you have done a great job xx

    YanıtlaSil
  3. Eline sağlık Özden Abi,o küçücük kutuları nasıl katlayabildin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fundacım çok teşekkür ediyorum. Evet beni en çok oyalayanda bu kutucuklar oldu zaten:) İlaçların resimlerini internetten indirip , küçültüp çıkıtılarını alıyorum ve karton parçalarına tek tek sararak yaptım:)

      Sil
  4. Has hecho un trabajo increíble. Muy bonito.

    YanıtlaSil
  5. muhteşem olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  6. mükemmel ,ellerinize sağlık hani bir girip aspirin var mı diyesim geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hatice kardeşim , aspirinde var, coraspirinde var olmasada ecza deposu yakın beş dakkaya getirtiriz..:)

      Sil
  7. İnanılmaz şeyler yapıyorsunuz, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Diğer minyatürlerinize de bakıyorum ve büyük beğeniyle takip ediyorum. Takdir edilesi işler çıkarıyorsunuz. Fakat bu eczaneye bakınca '' Deli misi be adam! '' diyesim geldi. Mini mini bir sürü ilaç, nivealar, molfixler bile aynı ambalaj, yok artık! Onları da nasıl yaptınız?
    Tebrikler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, yetenek ve en önemlisi bu ilaçları tek tek yapıp yine tek tek raflara yapıştırarak dizmek sabır gerektiren birşey :)

      Sil
  9. Prachtig... Complimenten voor je werk

    YanıtlaSil
  10. merhaba özden bey bişey sormak istiyorum kapıların açılır kpanır olabilmesi için ne yapmamız gerekiyor okadar küçük menteşe varmı kendimiz yapabilirmiyiz şimdiden teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar, o kadar küçük menteşe yok..:) açılır kapanır yapabilmek için burdan yazıyla anlatmam çok zor ama kapının kenarına üstten ve alttan cok küçük çivi veya tolu iğne bile olabilir onlara geçirerek yapılabilir.

      Sil
  11. Bu minyatür işi inanılmaz birşey herşeyden önce büyük sabır ve yetenek gerektiriyor... üstelik nesneleri birebir benzetebilmek, ayrıntı,işçilik,malzeme... işiniz gerçekten çok zor hayranlığıma söyleyecek söz bulamıyorum çok tebrik ederim sizi... saygılar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seda hanım çok teşekkür ederim.. Bir işi çok severek yapıyorsanız inanın tüm zorlukları aşıyorsunuz, bana hiç zor gelmiyor :)) Hele böyle beğeni ve övünç dolu geri dönüşler olunca dahada mutlu oluyorum. Bendende saygılar... :))

      Sil